martie 11, 2015

Despre Mine

IMG_9115aMultumesc intregii tale echipe care intr-adevar a dat dovada de profesionalism si pasiune pentru ceea ce face.
Sa te rasfete cineva inainte de sedinta foto, 2 ore si jumatate cu sedinta de machiaj inainte, nu stiu daca mai gasesti in momentul de fata un astfel de „tratament” si diferenta s-a vazut imediat. M-am simtit ca o diva. Sedinta foto a durat peste 4 ore si jumatate si a fost o incantare, nici nu ne-am dat seama cand au trecut orele. A fost ca un joc, s-a derulat totul in armonie si creativitate.
Intr-adevar m-am simtit foarte bine impreuna cu tine si echipa ta, a fost un moment de relaxare foarte placut. As repeta acest joc oricand cu mare placere. Te imbratisez cu mult drag.

Simona Simion  (Co – Fondatorul proiectului NLP Mania)

Am colaborat de-a lungul anilor cu zeci de fotografi, pentru diverse proiecte de imagine. Am asistat la zeci de ședințe foto și am făcut câteva și pentru mine și proiectele personale. Pentru ultimul proiect mi-am zis: ce-ar fi să încerc să fac un shooting cu un fotograf femeie, poate e mai diferit. Și așa a și fost. Pentru că îmi prețuiesc timpul, am găsit exact ceea ce căutam, o ședință foto all inclusiv: hairstylist, make-up artist și fotograf, fără să mai fiu nevoită să alerg de la coafor la machiaj și apoi la studioul foto Toate s-au întâmplat într-un singur loc și s-au desfășurat minunat iar rezultatul îl puteți vedea cu ochiul liber. Ah, am uitat să spun că pe lângă aceste servicii, plus o atmosferă caldă și primitoare, Ramona este un fotograf cu o viziune complexă și cu o atenție mare la detalii. Pot spune că un bărbat nu va avea niciodată atâta atenție și răbdare cu o femeie :)) 
Aurelia Marcoane  fondator Psihoterapia "Fii Tu" 

Bine ai venit pe site-ul meu!

La sfarsitul anului 2014, am initiat un proiect, foarte drag mie, dedicat femeii de zi cu zi - Beauty Portrait
Acest proiect isi propunea sa evidentieze frumusetea femeii: mama, antreprenor, sotie, iubita, fiica, bunica. ♥

A devenit, de atunci, ceea ce iubesc si imi doresc sa fac asta in fiecare zi, pentru totdeauna.♥

 A devenit "ceea ce fac" 🌞

 Telul meu este ca fiecare femeie sa descopere cat este de frumoasa iar asta o va experimenta prin ceea ce va trai in timpul sesiunii de fotografie si prin fotografiile mele.

Prin fotografiile mele doresc ca fiecare femeie sa fie sigura de  frumusețea ei și să creadă în ea si in puterea ce exista in ea.

Te invit la o sesiune personala cu mine.

~ apasa click aici ~

Iti va schimba felul in care te vezi. ♥
Ramona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *