IMG_9115aMultumesc intregii tale echipe care intr-adevar a dat dovada de profesionalism si pasiune pentru ceea ce face.
Sa te rasfete cineva inainte de sedinta foto, 2 ore si jumatate cu sedinta de machiaj inainte, nu stiu daca mai gasesti in momentul de fata un astfel de „tratament” si diferenta s-a vazut imediat. M-am simtit ca o diva. Sedinta foto a durat peste 4 ore si jumatate si a fost o incantare, nici nu ne-am dat seama cand au trecut orele. A fost ca un joc, s-a derulat totul in armonie si creativitate.
Intr-adevar m-am simtit foarte bine impreuna cu tine si echipa ta, a fost un moment de relaxare foarte placut. As repeta acest joc oricand cu mare placere. Te imbratisez cu mult drag.

Simona Simion  (Co – Fondatorul proiectului NLP Mania)

Am colaborat de-a lungul anilor cu zeci de fotografi, pentru diverse proiecte de imagine. Am asistat la zeci de ședințe foto și am făcut câteva și pentru mine și proiectele personale. Pentru ultimul proiect mi-am zis: ce-ar fi să încerc să fac un shooting cu un fotograf femeie, poate e mai diferit. Și așa a și fost. Pentru că îmi prețuiesc timpul, am găsit exact ceea ce căutam, o ședință foto all inclusiv: hairstylist, make-up artist și fotograf, fără să mai fiu nevoită să alerg de la coafor la machiaj și apoi la studioul foto Toate s-au întâmplat într-un singur loc și s-au desfășurat minunat iar rezultatul îl puteți vedea cu ochiul liber. Ah, am uitat să spun că pe lângă aceste servicii, plus o atmosferă caldă și primitoare, Ramona este un fotograf cu o viziune complexă și cu o atenție mare la detalii. Pot spune că un bărbat nu va avea niciodată atâta atenție și răbdare cu o femeie :)) 
Aurelia Marcoane  fondator Psihoterapia "Fii Tu" 

Bine ai venit pe blog-ul meu!

SUNT RAMONA SI SUNT FOTOGRAF BEAUTY PORTRAIT.

Ce fac eu?
Transform o zi obisnuita intr-o experienta unica ce am creat-o pentru a te rasfata si  a celebra totul despre tine., prin care iti vei descoperi sau confirma frumusetea.
Te vei simti ca  modelele din revistele  de frumusete. ♥

Dorinta mea  este sa existi in fotografii de care sa fii mandra, sa le arati cu placere si sa le iubesti.

Imi doresc sa fotografiez fiecare femeie si sa ii arat cat este de frumoasa.

Vreau sa te fotografiez pe tine si pe fiecare femeie care s-a uitat la o fotografie cu ea si nu s-a simtit  frumoasa in acea fotografie.  Vreau sa fotografiez fiecare femeie care crede ca nu este fotogenica,  care nu are timp, fiecare femeie care decide ca va face fotografii dupa ce mai da jos cateva kg sau care zice ca e deja  prea in varsta pentru asta.

 

Iti garantez ca esti frumoasa. Dovada va fi in fotografiile cu tine. ♥            

Te invit la o intalnire pentru a crea si personaliza sedinta Ta Foto.

Cu drag,
Ramona

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor