Fiti fericite!

Incepand inca din copilarie ajungem sa credem ca jucariile, prietenii, parintii ne fac fericite. (fericiti)

Mai tarziu, când intram intr-o relatie, cand ne indragostim ... simtim fericire cum nu am mai simtit vreodata si de cele mai multe ori gandim: aceasta persoana ma face fericita. 💖

Dar asta nu e adevărat.

Tu te-ai facut fericita. Tu ai facut alegerea in a permite sa te deschizi in fata cuiva incredibil. Tu ai luat decizia de a fi impreuna cu acea persoana cu care te-ai simtit extrem de conectata.

Tot tu ai facut sau faci  alegerea de a ramane acolo chiar si atunci când o persoana te raneste.

Nimeni nu ne poate face fericite, am fost întotdeauna singurele care au adus fericirea in propriile noastre vieti. 🌞

Daca te simti fericita alaturi de prietenele tale este pentru ca tu ai ales sa te inconjori de persoane minunate. Daca te simti fericita alaturi de familia ta este pentru ca tu ai ales sa fii continuu recunoscatoare pentru ei.

In mod similar, nimeni nu ne poate face nefericite. Nici un sot, iubit, ex-iubit, familie sau prieteni nu ne pot face nefericite.

Intodeauna am fost singurele care ne-am cauzat nefericirea sau suferinta in viata noastra, pentru ca de fiecare data este vorba despre reactia noastra la circumstante, ea dicteaza daca ne simtim fericite sau nu. Nu este vorba despre situatia sau persoana care a creat situatia ci despre cum alegem noi sa raspundem.

Nu este vorba nici despre: pe cine avem sau nu avem in viata noastra, pentru ca nu putem avea o relatie armonioasa pana atunci cand suntem constiente ca fericirea nu ne poate fi data de catre cineva.

Nu ne asteptam ca oamenii sa slabeasca pentru noi, asa ca de ce ne-am astepta ca oamenii sa ne faca fericiti? Noi insine trebuie sa facem asta pentru noi.

Este perfect normal sa ne simtim nefericiti,  sa fim afectati de oameni sau lucruri, dar odata ce suntem constienti ca fericirea nu se afla niciunde in afara nostra, doar in noi, putem sa ne gasim echilibrul din nou. 

Nimeni nu te poate face fericita, dar poti intotdeauna, intotdeauna sa te faci fericita. ♥

 

Fericirea este o alegere, nu un rezultat. Nimic si nimeni nu te vor face fericita pana cand tu vei alege sa fii fericita.

Dale Carnegie spunea: „Nu este ceea ce ai, cine esti, unde esti, sau ceea ce faci ca sa fii fericit sau nefericit. Este ceea ce gandesti”  si as mai adauga "si  alegerile pe care le faci."

Care e cea mai frumoasa parte din viata ta, din viata noastra?

... faptul ca in fiecare zi ai o noua oportunitate: sa alegi sa fii fericita! 🌞 Sa alegem sa fim fericite. 

Nimeni nu este perfect dar putem prin repetitia alegerilor pe care le facem sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Fiti fericite, intotdeauna! 💖

Cu drag,

Ramona

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor