…povestea ce o poarta cu ea fiecare fotografie. ♥

Fotografia

 

In ultimile zile am fost sunata si am primit foarte multe mesaje… pe de-o parte, am fost intrebata: ce inseamna o sedinta foto cu mine (AICI ai detalii), iar pe de cealalta parte am citit mesajele si raspuns multor femei care nu erau sigure daca ar avea nevoie si de ce ar avea nevoie de fotografii, pentru ca, citez unul dintre mesaje „frumusetea poate exista fara a fi necesara admirarea prin dovezi : fotografii, podiumuri….etc.”

Draga mea, fie ca esti mama, iubita, sotie, sora, fiica, femeie de afaceri, bunica sau pur si simplu prietena, iti adresez tie fiecare cuvant.

Frumusetea, este, pur si simplu. Fiecare femeie este frumoasa… frumusetea este in tine, nu in exteriorul tau.

Zilele trecute, citisem un post la o fotografie ce o postasem, in care cineva scria ca „Realitatea „bate” poza.” Clar, asa este. Intotdeauna, fara exceptie. 🙂

 

 Imi doresc ca fiecare femeie sa inteleaga ca fotografia nu intra in competitie cu realitatea. Fotografia o completeaza. ♥
Asta este magia ce exista in fotografie, imprima acea realitate (care nu mai exista din urmatorul moment) pentru totdeauna… iar frumusetea cea mai mare este ca nu doar pentru noi, ci si pentru copii nostri si pentru copiii copiilor nostri.
Relatia pe care o am cu fiecare dintre clientele mele actuale si pe care doresc sa o am cu tine si cu fiecare dintre viitoarele cliente, o doresc speciala.

Eu nu vand doar poze, ceea ce iti ofer eu, este o zi, in studioul meu, in care te vei simti rasfatata si speciala, pentru ca frumoasa esti, deja.:)
Exact cum scriam mai sus, frumusetea este in tine, nu in exteriorul tau… si crede-ma sunt experta in a o scoate afara. 🙂

Cand vii in studioul meu,  rolul meu, este de a te ajuta, prin atitudine, prin a-ti spune cum sa te misti, sa pozezi, sa arati splendid, iar telul meu este sa iti ofer o experienta minunata si sa primesti cele mai frumoase fotografii pe care le-ai vazut, vreodata, cu tine. 

Amintiri ce tu le-ai creat, amintiri ce vor dura o viata.

Fotografia este pentru totdeauna.  ♥

…pentru tine, pentru cei de langa tine si pentru generatiile viitoare. Sunt nepretuite.  ♥

Te invit la o sesiune personala cu mine. Fii indrazneata. Fii curajoasa. Fii frumoasa. Pentru ca esti! ♥

Cu drag,
Ramona

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor