esti frumoasa

Fii îndrăzneată. Fii curajoasă. Fii frumoasă. Pentru că esti!

Imagineaza-te in studioul meu vorbind despre frumusetea ta unica, in timp ce sorbi o bautura calda sau un pahar de vin.  Apoi hair stilistul si make up artistul te vor ajuta sa fii relaxata in fata lentilei, pentru ca eu sa imprim in fotografia  de care sa fii mandra pentru totdeauna, frumusetea, feminitatea, increderea ta in tine, pe care ti le voi darui apoi intr-un mod memorabil.

Sunt fericita si entuziasmata ca acest proiect, drag mie, dedicat femeii de zi cu zi prinde contur. Acest proiect isi propune sa evidentieze frumusetea femeii: mama, antreprenor, sotie, iubita, fiica, bunica.

Telul meu este ca fiecare femeie sa descopere cat este de frumoasa iar asta o va experimenta prin ceea ce va trai in timpul sesiunii de fotografie si prin fotografiile mele.

De ce femeile au nevoie de astfel de servicii? Cateodata nu avem nevoie de un motiv. Fiecare femeie merita un moment, o experienta in care sa se simta cea mai frumoasa. ♥
Esti frumoasa!

Ultimile cuvinte ti le dedic tie: “Femeia mama”, cea care alegi mai putin sa fi fotografiata. Esti intotdeauna in spatele camerei si intotdeauna cu o scuza.
Dar ce vei face intr-o zi cand copii vor cauta fotografii cu tine si nu sunt… Nu conteaza cum crezi ca esti, cum crezi ca arati, copii tai cred ca esti perfecta.

Vreau sa existi in fotografii pt copii tai, pentru persoanele ce te iubesc si pentru tine! ♥
Nu exista nimic in aceasta lume care sa egaleze valoarea unei amintiri ce tu ai creat-o si ce va dura o viata.

Cand vii in studioul meu, telul meu este sa iti ofer o experienta minunata si sa primesti cele mai frumoase fotografii pe care le-ai vazut cu tine.
Frumusetea nu este ceva din exterior ci este ceva ce straluceste din interior. Te invit la o sesiune personala cu mine.  Iti va schimba felul in care te vezi. ♥

Mai multe detalii despre experienta unica, ce doresc sa ti-o ofer, precum si chestionarul ce ma va ajuta sa te cunoasc mai bine si iti creez sedinta ta foto,
poti citi aici: Beauty Portrait 

Cu drag,
Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor