“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.” -Dr. Seuss⁠

foto boudoir

Portrete boudoir atemporale, de înaltă calitate, feminine, naturale, autentice, senzuale, cu emoție... acestea sunt tipurile de imagini pe care le vei avea dupa sedinta foto. 🤗

Fotografii boudoir

Cuprins Articol

Astăzi cateva Q&A, întrebări și răspunsuri, pe care le-am primit de-a lungul timpului.

 

1. Mă simt nepregătita, ce ar trebui să fac ca să mă pregătesc pentru ședința mea de boudoir ?

 
Experiența fiecărei femei superbe pe care o fotografiez este unică, de aceea aceasta este o întrebare foarte personală. Vreau să-i ofer răspunsul personal pe care îl merită.
 
Pe lângă faptul că iți voi trimite un ghid de pregătire în momentul rezervării sesiunii foto boudoir, ma întâlnesc personal cu fiecare persoană pe care o fotografiez.
Iți voi raspunde la toate întrebările, iți voi oferi informații personalizate despre cum să te pregătești în funcție de dorințele tale, de ceea ce te reprezintă si de ceea ce dorești să transmiți prin fotografiile tale.
 
Tot atunci vom discuta despre machiaj, coafura, ținute, accesorii, bijuterii si multe altele.
 
Sunt încântată, atât eu cât si femeile minunate pe care le fotografiez, de experiența unică și de lux pe care o vei primi!
 
Asta înseamnă că construiesc relații și ghidez cu mult drag si respect fiecare femeie în acest întreg proces.
 

2. Toate femeile de pe site-ul tau sunt modele? Nu cred că arăt ca un model și mi-e frică să fac asta!

 
Iți voi spune un mic secret: chiar și modelele nu arată ca modele decât dacă lucrează cu o echipă grozavă, de la fotograf, la make up artist, hair stilyst, editor, stilyst, etc !Modelele sunt si ele, la randul lor femei.
 
De ce nu arăți ca un model in fotografii?! Nimeni dintre cei din galeriile de pe website, de pe social media NU este model! Sunt femei superbe, ca mine și ca tine.
 
La rândul lor, multe dintre ele, nu știau să pozeze, aveau emoții, credeau că nu sunt fotogenice, se gândeau că expresiile feței lor sunt ciudate, etc
 
Fiecare dintre ele au venit cu gândul si dorința de a scoate cele mai frumoase parți în evidență, să le ajut să arate senzuale, feminine, superbe, frumoase și unice.
 
Nici nu ai ideea câte sute de mesaje am primit de-a lungul anilor cu intrebari de acest gen, daca femeile pe care le fotografiez sunt doar modele, doar ai crezut și tu asta? Vezi? 😉
 

3. „Nu pot face o ședință de boudoir, nu am corpul potrivit pentru asta”. Ți-ai spus vreodată asta?

Dacă da, te rog schimbă focusul. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Fiecare „corp”, fără excepție, se potrivește unei sesiuni foto de boudoir.
 
Scopul meu este să îți arat cât de frumoasă ești, oriunde te-ai afla în viață și prin orice fel de provocări treci și că oricine are un corp, poate face o ședință foto.
 
Experiența pe care o ofer, cea care conține si sesiunea de budoir, este printre cele mai faine modalitați de a-ți spori încrederea și de a-ți surprinde frumusețea într-un mod unic și semnificativ.
 

4. „Dar cum o să stiu cum să stau, să pozez?”

 
Sunt sigura că te intrebi asta, atunci când te gândești că ți-ai dori o astfel de experiență.
NU îți face griji!
Te voi ghida pe tot parcursul. Iți voi arăta cum să te așezi, ce să faci cu mâinile, sunt atentă la fiecare detaliu legat de corpuil tău și de expresiile tale faciale.
 
Mă voi așeza in poziția aleasă și tot ce trebuie să faci este să oglindești ceea ce fac eu. Este de fiecare dată o experiență distractivă, confortabilă și plină de putere pentru tine!
 

5. „Mă întreb dacă am voie să postez pozele care mi-au fost făcute?” sau „Ce se întâmplă dacă nu doresc ca fotografiile să devina publice?”

Întotdeauna vom face doar cum doresti tu. Nu voi posta niciodată fotografiile tale fără permisiunea ta, dar, clar, mă simt incredibil de onorată de fiecare dată când îmi este împărtășită munca.
Atunci când postezi, mă onorează și bucură de fiecare data. Apreciez cu recunoștință atunci când mă etichetezi în postarea ta! 🤗

Am să revin la acest articol, zilele viitoare, cu o altă serie de întrebări și răspunsuri.

 
 
Scrie-mi un mesaj dacă ai întrebări si vin cu răaspunsuri cât de repede pot.

Scri-mi, de asemenea pentru a programa sedinta ta foto boudoir personalizată pe felul in care esti, pe ceea ce iti place, pe ceea ce te reprezintă.

 Lasă-mă să-ți arat cât de frumoasă ești și să iți creez amintiri pe care le vei iubi mereu. ❤
 
Cu drag,
Ramona 
 
Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor