O cunosc pe Simona inca din 2011, de cand ne-am mutat in Timisoara. Am cunoscut-o prin intermediul sotului meu la unul dintre seminariile sustinute de catre ei.

Tin minte ca inca de atunci am admirat ceea ce face. ♥

Luna trecuta  am povestit cu ea si mi-a spus ca doreste sa o sedinta foto si mai vrea pe langa, acelasi lucru si pentru colegele ei.

Mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit mail-ul ei catre Laura si Patricia, colegele Simonei de la Ador Copiii:  "acest dar este un semn de apreciere pentru dedicarea voastră față de Ador Copiii și de munca uriașă pe care o faceți zi de zi... Sper să vă bucurați și să petreceți ore minunate în studio, pentru voi!"

Simona, esti o femeie extraordinara! ♥ Toata Echipa de la Ador Copiii este extraordinara. Zilele viitoare voi scrie si posta articolele si cu Laura si Patricia. ♥

Impreuna au lansat chiar astazi Campania Membership Ador Copiii

 In urmatoarele 12 zile, intre 25 februarie - 7 martie 2016, vor derula o campanie inspirationala in beneficiul a 12 copiii cu varste cuprinse Intre 0-16 ani, proveniti din centre de plasament, din familii monoparentale sau din familii In care unul din parinti are un grad de handicap, copii aflati In situatii vulnerabile și cu risc de separare de familiile lor. Astfel, timp de 12 zile veti cunoaște poveștile a 12 copii prin ochii mentorilor lor, mentori cu care puteti tine legatura ca sa știti ce mai face ‘copilul vostru’ și care se Ingrijesc ca visele copiilor sa devina realitate!

Mai multe detalii pe pagina lor:  Ador Copiii

 

Meli si Mihaela au rasfatat-o pe Simona cu machiaj si coafura.

Multumim, Meli si Mihaela. Va imbratisez cu drag. ♥

Photo: Ramona Ilie
Make up: Melania Merlusca
Hair: Mihaela Streche

Simona, iti multumesc mult pentru ziua petrecuta impreuna, pentru cuvintele frumoase scrise, pentru recomandarile facute si pentru prietenia ta. ♥

Abia astept urmatoarea sedinta foto :)

Care este fotografia voastra preferata? Astept, cu drag, raspunsurile voastre, iar daca va place Like & Share. ♥

Share

Comments (2)

  1. Oana Raicov

    Răspunde

    Fotografia în Iie este preferata mea însă toateeee sunt superbe!
    Sunteți o femeie superbă d-na Simona… Vă pup! 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor