Ultra Violet, inventivă și imaginativă, luminează calea spre ceea ce urmează să vină.

ultra violet culoarea anului 2018

Institutul Pantone a ales Ultra Violet ca fiind culoarea anului 2018, o culoare care simbolizează “originalitate, putere și gandire vizionara“.

Practic, este vorba despre lupta cu puterea, a fii îndrazneata și puternica și cu adevarat originala. Asta e starea de spirit pentru anul 2018.

 Încă din anul 2000, Institutul Pantone stabilește culorile, prin informarea asupra tendințelor, a produselor existente pe piața și a celor care urmeaza să fie lansate.

ultra violet culoarea anului 2018

Leatrice Eiseman, director executiv al institutului, a declarat: "Traim intr-un timp care necesita inventivitate și imaginatie.  Ultra violet, un purpuriu pe baza de albastru, este un fel de inspiratie creatoare care duce constientizarea și potentialul nostru la un nivel superior.

De la explorarea noilor tehnologii si a galaxiei, la expresii artistice si reflexii spirituale, culoarea ultra violet  lumineaza calea catre ceea ce urmeaza sa vina".

ultra violet culoarea anului 2018

Pentru ca imi place muuult aceasta culoare si pentru ca deja vizualizez o sedinta foto cu tema Ultra Violet, am de gand sa o si realizez 🙂
O putem folosi ca si culoare la machiaj si  bijuterii. Putem sa folosim flori care au aceasta culoare. Vom folosi rochii, esarfe si o multime de accesorii Ultra Violet.

Se poate combina cu galben, alb, portocaliu si roz, asa ca trebuie doar sa ne folosim imaginatia si sa creem. 

Ce ziceti? Ne apucam de treaba? Abia astept! 

Cu prietenie,
Ramona

Sursa Informatii si Fotografii : Pantone & Google

Share

Comments (2)

  1. Dana

    Răspunde

    Ciao Ramona, Dana Soanea sunt…
    O sa vreau o sedinta foto dar in aprilie -Mai undeva …
    Imi place culoarea, e suuuperba !!!😊😊😊

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor