Redescoperind Feminitatea - Calea catre o Viata Plina si Implinita

 

In lumea in care traim, femeile sunt mereu sub presiunea de a fi puternice, independente si controlate.
Uneori, acest lucru poate insemna sa ignoram sau sa suprimam aspectele feminine ale personalitatii noastre.

Cred eu, ca redescoperindu-ti feminitatea poate fi un drum catre o viata mai implinita, mai conectata si mai armonioasa.

Descoperirea feminitatii inseamna a-ti accepta si a-ti explora latura emotionala, intuitiva si creativa

Feminitatea este o parte esentiala a identitatii noastre ca femei si poate fi descoperita prin acceptarea, explorarea si iubirea de sine.
Aceasta inseamna a-ti asuma latura ta emotionala, intuitiva si creativa, dincolo de a fi doar puternica.

Redescoperind feminitatea ta, te poti conecta la esenta ta umana si te poti exprima in mod autentic.

Descoperirea feminitatii inseamna a te iubi pe tine insuti si a te accepta asa cum esti, cu toate aspectele tale feminine si masculine.

Iti doresti  sa te simti mai conectata cu tine insuti si cu/la lumea din jurul tau?

Vrei sa te simti mai implinita si mai in armonie cu propria ta identitate?

Redescoperirea feminitatii poate fi raspunsul la aceste dorinte. Acest drum te poate ajuta sa iti descoperi potentialul, sa iti exprimi felul tau unic si real de a fi  si sa te conectezi cu sinele tau si cu propria ta putere si intelepciune.

Redescoperirea feminitatii poate incepe cu un pas mic, precum meditatia sau yoga, sau poate fi un drum mai lung prin terapie sau prin explorarea artelor si creativitatii. Este important sa te conectezi cu propria ta iubire si acceptare si sa ai curajul de a te exprima autentic. Nu uita, feminitatea este un drept innascut al tau si merita sa fie explorat si celebrat.

In concluzie, redescoperind feminitatea poate fi un drum catre o viata mai implinita, mai conectata si mai armonioasa. Este important sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem, cu toate aspectele feminine si masculine ale identitatii noastre.

Luand primul pas catre descoperirea feminitatii, ne putem conecta la propria noastra esenta umana si ne putem exprima in mod autentic.

.. am fost intrebata deseori, daca poate ajuta o sedinta foto la descoperirea feminitatii?

Daa, chiar cred ca o sedinta foto poate ajuta la redescoperirea feminitatii prin faptul ca vei avea oportunitatea de a te vedea si a te exprima  intr-un mod pozitiv si creativ.

Prin intermediul fotografiei, vei experimenta diferite aspecte ale feminitatii si vei gasi noi modalitati de a te exprima si de a-ti descoperi si vedea feminitatea.

Studioul foto si sedinta foto sunt un mediu sigur unde femeia poate experimenta  diferite aspecte ale imaginii sale si poate avea control asupra modului in care este perceputa. Acest lucru ajuta  la cresterea increderii in sine si la o mai buna intelegere a propriilor valori si trasaturi feminine.

Cu toate acestea, este important de retinut ca o sedinta foto nu garanteaza automat o redescoperire a feminitatii si ca aceasta poate fi un proces personal care implica introspectie, autocunoastere si autocontrol, dar cu siguranta, este un prim pas important, prima caramida care este baza increderii si iubirii de sine.

Fotografiind sute de femei, mi-am dat seama ca sunt cateva cauze pentru pierderea feminitatii (vom povesti despre asta intr-un articol viitor) si clar, exista si cateva solutii pentru redescoperirea ei. 🙂

Cum  pot  deveni (mai) feminina?

Autocunoasterea. Este foarte important sa te cunosti, sa iti cunosti propria-ti personalitate, valorile si trasaturile specifice. Sa te cunosti si sa te accepti.

A te ingriji, a avea grija de pielea ta, de corpul tau, de sanatatea ta. Si asa cum  ingrijesti corpul tau fizic, la fel trebuie sa ai grija si de partea emotionala.

Desi spunem ca nu conteaza,  dar felul in care ne imbracam, accesorile si bijuteriile pe care le purtam, pantofii pe care ii incaltam... toate acestea ajuta.

Dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare precum si cultivarea relațiilor pozitive cu cei din jur. (am scris mai mult in articolul precedent :  Increderea in sine)

Acestea sunt doar câteva idei; fiecare femeie poate interpreta și experimenta feminitatea în modul propriu.
Este important să ti cont de faptul că feminitatea nu este determinată de standarde externe sau sociale, ci de propria percepție și îmbrățișare a identității feminine.

Faptul ca am facut si fac parte din povestile sutelor de femei pe care le-am fotografiat si le fotografiez este partea cea mai frumoasa. Implinirea si bucuria pe care o simt atunci cand vezi fotografiile pentru prima data este de nepretuit.

Sunt si voi fi mereu, recunoscatoare pentru fiecare femeie extraordinara pe care am intalnit-o, o intalnesc si o voi intalni. Va multumesc pentru incredere.

Abia astept sa te cunosc, pe tine, cea care citesti acest articol si care, acolo in subconstientul tau, iti doresti sa traiesti aceasta experienta.
Scrie-mi un mesaj si haide sa programam o intalnire.

Ramona

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor