Cuprins Articol

Increderea  in sine

In zilele noastre, imaginea este tot mai importanta in societate.
Poate fi usor sa ne pierdem increderea in noi insine in fata standardelor mereu in schimbare.

In acest articol iti voi scrie despre ce ar trebui/ ce poti face pentru a avea mai multa incredere in sine  si despre cum poti creste sau dezvolta iubirea de sine.  (trebuie doar sa ai putina rabdare, pentru ca va fi un articol cu multe informatii)

Printre multele sfaturi pe care ti le voi oferi, despre cum sa ai mai multa incredere in sine si datorita a ceea ce fac, fotografiind in ultimii zece ani sute de femei,  consider ca o sedinta foto poate fi un instrument puternic pentru a te ajuta sa iti redescoperi frumusetea si sa iti cresti increderea in sine.

Iubirea de sine nu inseamna sa fii egocentric sau sa te crezi mai presus de ceilalti. Inseamna sa ai respect si compasiune fata de propria ta persoana.

Inainte de a iubi pe cineva altcineva, trebuie sa te iubesti pe tine insuti. - Søren Kierkegaard

Sedinta foto poate fi un mediu sigur si prietenos in care sa iti explorezi si sa iti exprimi adevarata ta frumusete. Experienta pe care o vei trai va fi unica, va fi o zi plina de rasfat, prietenie, voie buna, conexiune care deja te vor ajuta in a deveni mai increzatoare.

Fotografiile  vor deveni  sursa ta de inspiratie si motivatie si iti vor arata cu adevarat frumusetea ta, in mod unic si autentic.

In plus, procesul de a te pregati pentru o sedinta foto poate fi o oportunitate de a te conecta cu propria ta iubire si acceptare.

Scriam mai sus ca iti voi scrie despre ce ar trebui sa faca o femeie pentru a-si creste si dezvolta increderea in sine...

Pentru a avea mai multa incredere in tine, poti tine cont de cateva sfaturi pe care ti le voi oferi.

Acceptarea si iubirea de sine:
A te accepta asa cum esti si a fi iubitor fata de propria persoana este un pas important in dezvoltarea increderii in sine.

Cum poti dezvolta si creste acceptarea si iubirea de sine?

In primul rand, un exercitiu foarte bun este a te uita zilnic in oglinda si a gasi  "ceva " care  iti place la tine in ziua respectiva. Pot fi ochii, buzele, clavicula, picioarele, etc sau chiar bluza pe care o porti, culoarea rujului, zambetul tau sau cum iti sta parul.

In fiecare zi, gaseste ceva ce iti place la tine.

In felul acesta, dupa 30-90 zile, vei vedea ca deja te-ai acceptat asa cum esti in acest moment al vietii tale si incepi din ce in ce mai mult sa te iubesti.

A te trata cu compasiune, intelegere si acceptare, atunci cand experimentezi dificultati sau esecuri, in acelasi mod in care ai trata un prieten drag, este un alt mod in care iti poti creste iubirea de sine,
Autocompasiunea inseamna sa fii blând si sa te accepti cu toate slăbiciunile și neajunsurile tale, in loc sa te critici sau sa te judeci aspru. Autocompasiunea poate ajuta la imbunatatirea starii de spirit, la reducerea anxietatii si la cresterea increderii in sine.

Fa intotdeauna focus pe punctele tale tari, pe calitatile tale si pe realizarile tale.

Invata lucruri noi, gaseste-ti noi abilitati sau hobby-uri.

Stabileste-ti obiective si atinge-le. Implica-te in activitati care iti aduc bucurie.

Evita sa te compari cu alte persoane. Compararea cu ceilalti poate fi un obstacol in cresterea increderii in sine, deoarece ne concentram asupra imperfectiunilor si neajunsurilor noastre in comparatie cu ceilalti, in loc sa ne concentram asupra propriei noastre  reusite.

De asemenea, compararea cu ceilalti poate fi nedreapta si poate fi influentata de percepții distorsionate sau informatii incomplete. Prin comparare, ne putem subestima abilitatile si putem creste nivelul de auto-critica, ceea ce poate avea un impact negativ asupra starii de spirit si increderii in sine.

Nu in ultimul rand, gasirea unui echilibru intre toate activitatile zilnice (cariera, sanatate, familie, partener, sport, timp liber) duc la acceptarea si iubirea de sine si clar iti cresc increderea in tine.

De asemenea, pentru a-ti creste increderea de sine, invata sa inveti a imbratisa schimbarea.

Acceptarea si imbratisarea schimbarii  te pot ajuta la a-ti dezvolta capacitatea de a te adapta si de a face fata provocarilor, ceea ce poate duce la o mai mare incredere in sine.

Un alt sfat care te poate ajuta este a fi foarte atenta la mediul (anturajul ) din care faci parte. 🙂
Imprejurarile sociale pozitive pot ajuta la cresterea increderii in sine prin constientizare, prin discutii  si prin crearea unui mediu care incurajeaza creșterea și dezvoltarea.

Zig Ziglar spunea:

Intreaga ta viata este influentata de catre cei 5 oameni cu care petreci cea mai mare parte a timpului.

 

Acest citat genial ne vorbeste chiar despre importanta alegerii prietenilor, deoarece acestia au un impact puternic asupra gandirii, comportamentului si starii de spirit.

Este important sa ne inconjuram de oameni pozitivi, motivatori si sustinatori, care ne vor ajuta sa crestem si sa evoluam, in loc sa ne traga in jos sau sa ne critice.

Acestea sunt doar cateva idei ce mi-au venit in minte acum despre cum poti sa iti dezvolti increderea in sine.

Fiecare femeie poate gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru ea. Tu trebuie sa gasesti ceea ce functioneaza pentru tine. Eu iti pot fi alaturi <3

Procesul de crestere a increderii in sine este  continuu si clar, poate necesita timp si perseverenta.

Doresti  sa te simti mai sigura pe tine si sa iti cresti increderea in propria ta frumusete?

Vrei sa ai oportunitatea de a te exprima in mod autentic si de te descoperi/redescoperi?

Crede-ma, dupa sute de sesiuni foto, iti garantez ca experienta pe care ti-o ofer va fi calea catre acest lucru.

Scrie-mi un mesaj si haide sa planificam impreuna  sedinta ta  foto care sa iti reflecte stilul si personalitatea, in care vei fii pregatita sa te exprimi si sa te bucuri de intreg procesul.

Nu uita, frumusetea ta este unica si merita sa fie celebrata!

In concluzie, sedinta foto si intreaga experienta pe care ti-o ofer,  poate fi un instrument puternic pentru a te ajuta sa iti redescoperi frumusetea si sa iti cresti increderea in sine.

Este important sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti si sa ai curajul de a te exprima autentic.

Prin intermediul unei sedinte foto, poti sa te bucuri de frumusetea unica a propriei tale identitati.

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor