exista in fotografii

Exista in fotografii. Femeile din fotografiile mele nu sunt modele. Sunt la fel ca mine si ca tine. ♥

...dar fiecare dintre femeile ce le-am fotografiat este incredibil de frumoasa si unica. Ele sunt diferite, un mix de varste, tenuri, cu vieti usoare sau complicate. Fiecare are povestea ei. Dar exista un lucru în comun: fiecare femeie doreste sa se simta frumoasa si iubita.

Mi-ar placea sa te fotografiez si sa spun, prin fotografii, povestea ta.

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.” Aaron Siskind

In ziua sedintei foto, focusul va fi indreptat catre tine. Imagineaza-te in studioul meu vorbind despre frumusetea ta unica, in timp ce sorbi o bautura calda.

Apoi hair stilist-ul si make-up artistul te vor ajuta sa fii relaxata in fata lentilei, pentru ca eu sa imprim in fotografia de care sa fii mandra pentru totdeauna, frumusetea, feminitatea, increderea ta in tine, pe care ti le voi darui apoi intr-un mod memorabil.

Cand vii in studioul meu,  rolul meu, este de a te ajuta, prin atitudine, prin a-ti spune cum sa te misti, sa pozezi, sa arati splendid, iar telul meu este sa iti ofer o experienta minunata si sa primesti cele mai frumoase fotografii pe care le-ai vazut, vreodata, cu tine. 

Amintiri ce tu le-ai creat, amintiri ce vor dura o viata.

FOTOGRAFIILE SUNT PENTRU TOTDEAUNA.  Exista in fotografii! ♥

…pentru tine, pentru cei de langa tine si pentru generatiile viitoare. Sunt nepretuite.

 Scrie-mi un email pe ramona.ilie@gmail.com  sau personalizeaza aici sedinta ta foto si haide sa cream sedinta ta foto.

 Fii indrazneata. Fii curajoasa. Fii frumoasa. Pentru ca esti!

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor