Ai primit cadouri minunate de la partenerul tau /partenera ta de sarbatori? Ei bine, acum este șansa ta sa te revansezi. 🙂

 Fotografia Boudoir este cadoul perfect.
 
Vei trai o experienta unica in ziua sedintei foto, vei primi cele mai senzuale si uimitoare fotografii cu tine si cadoul pentru iubitul tau si/sau pentru tine!
 
 
 

CE este INCLUS in Fotografia Boudoir?

Intalnirea pentru crearea sedintei tale foto. Vom discuta despre tine, despre cadoul ce il doresti sa il oferi (iubitului sau chiar tie) garderoba si accesorii, make-up, coafura, cum sa te pregatesti, etc. Iti voi raspunde cu drag la fiecare intrebare...
Acea zi va fi despre confort, rasfat, incredere, fericire si cele mai frumoase fotografii.
In ziua sedintei foto, dupa machiajul si coafura facute in studio, incepe distractia.. Sedinta foto va fi complet ghidata de catre mine.
Machiajul si coafura dureaza aproximativ 2 ore, iar sedinta foto propriu zisa dureaza intre 60 si 90 minute, in care vei putea schimba cate tinute doresti.
In urmatoarele zile de la sedinta foto, voi edita profesional fotografiile.
Intalnirea personala pentru momentul dezvaluirii fotografiilor o vom programa impreuna. Vei vedea fotografiile si vei alege si lua acasa doar acele fotografii pe care le iubesti.

Daca esti barbat si doresti sa ii faci cadou iubitei/sotiei tale ceva special, aceasta sedinta foto va fi, cu siguranta, cea mai frumoasa experienta traita de ea si un cadou unic pentru amandoi.
IMPORTANT
Daca iti doresti sa pastrezi fotografiile ce le-ai primit, doar pentru tine, fara a le posta pe social media sau website-ul meu, spune-mi, te rog.
Inteleg ca unele dintre fotografii pot fi foarte senzuale si iti doresti sa fii singura care le vede sau doar impreuna cu iubitul/sotul tau.
Pentru mine cea mai importanta esti tu.

Abia astept sa te fotografiez.
Cu drag,

Ramona

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor