Ce inseamna sa fi fotograf boudoir?

Inca din 2014 am inceput sa fotografiez femeile non model, la fel ca tine si ca mine - poate fi vecina de usa, sora, mama, sotie, bunica, anteprenor sau angajata, avocata sau medic, invatatoare sau studenta, oricine.

Am inceput cu fotografia portret, de care sunt indragostita si acum. Am continuat cu fotografia glamour, business- personal branding, maternitate, maternitate boudoir;  sport - ballet, fitness; cupluri, familii; iar la inceput de  2015 am inceput sa fotografiez boudoir.

Am studiat foarte mult ce inseamna fotografia boudoir.  Inca din 1920 acest concept este folosit de catre fotografi.

Anii 2018 si 2019 au fost anii in care am fotografiat cel mai mult boudoir. Mi-am descoperit stilul meu si ce inseamna pentriu mine a fi fotograf boudoir.

Ce inseamna pentru mine fotografia boudoir si fii fotograf boudoir? Pentru mine personal, fotografia Boudoir inseamna senzualitate, sa creez un mediu intim pentru tine si sa iti arat cat esti de frumoasa.

Am experienta in ceea ce fac. Am fotografiat sute de femei, unice, cu corpuri diferite, cu greutatea, inaltimea, culoarea pielii, parului, etc diferita.

Ca si fotograf de boudoir in Timisoara, am auzit de foarte, foarte multe ori intrebarea: "Ma potrivesc pentru o sedinta foto boudoir? Eu nu sunt model, am cateva kg in plus, trebuie sa slabesc, sunt prea in varsta pentru asta..."
Sa-ti spun ceva - nu trebuie sa fi un model profesional pentru a avea fotografii unice cu tine, in care sa arati superb.

Am 6 ani experienta de cand lucrez cu femei, unice, total diferite, de toate dimensiunile, culorile, inalte sau scunde, care se iubesc sau care cauta sa se regaseasca, sa se iubeasca si sa se simta si sa se vada frumoase. Asa ca tine.

Echipa mea este minunata. Machiajul si coafura vor fi facute de artisti, experti in ceea ce fac si vor fi facute, in studioul foto, in dimineata sedintei foto.

Am experienta si te voi ghida in alegerea lenjeriei intime. Nu iti face griji de garderoba, am rochii superbe, body-uri, bijuterii spectaculoase si o multime de accesorii minunate.

Te voi ghida pe toata durata sedintei foto, in a poza in asa fel incat sa scoatem in evidenta tot ceea ce este mai frumos.

La asta sunt buna, asta este ceea ce fac,  asta inseamna pentru mine a fii fotograf boudoir. Scopul meu este sa te fac sa te simti foarte bine si sa arati spectaculos.

fotograf boudoir maternitate

O sedinta foto boudoir cu mine nu este doar o simpla sedinta foto. Este o experienta unica, plina de distracti si  prietenie.
Iubesc fiecare moment petrecut impreuna cu femeile minunate ce le fotografiez. Pentru mine, fiecare sedinta foto este o experienta unica, prin care femeile ce le fotografiez se reconecteaza cu feminitatea lor iar pe mine personal ma ajuta sa fiu un fotograf boudoir mai bun si ceea ce este cel mai important, sa creez, sa fiu eu!

 

 

Ingrijirea tenului

Anul trecut, mai mult ca niciodata, am ascultat povesti de viata uimitoare, am primit feedback de la femeile uimitoare ce le-am fotografiat (si mai ales cele ce au ales sedinat foto boudoir) si am aflat ca experienta traita si fotografiile primite le-au crescut imaginea de sine, s-au simtit mai puternice, mai sigure pe ele fara a mai avea asteptari in a fi femeia perfecta (frumoasa, tanara, slaba ,etc), asteptari impuse de catre societare si/sau social media.
A fi fotograf boudoir m-a ajutat sa ma cunosc pe mine, sa imi iubesc corpul asa cum este sa vad in fiecare femeie  partea ei cea mai frumoasa.

Fotograf Boudoir Timisoara
Fotograf Boudoir Timisoara

Ce face ca femeile din fotografiile mele sa arate atat de feminine, de senzuale si atat de frumoase?

In primul rand, conexiunea ce se creaza intre noi doua. Inaintea fiecarei sedinte foto, ne intalnim pentru a ne cunoaste si a povesti despre tine si ceea ce iti doresti de la sedinta foto.  Pe langa asta, lumina, felul in care te ghidez si te pozitionez, machiajul si coafura, lenjeria, rochiile ce le porti, bijuteriile si  mai ales felul in care eu te vad.

Lasa-ma sa te rasfat. Lasa-ma sa iti arat cat esti de frumoasa.

Ramona

fotograf boudoir maternitate timisoara

#beautyportrait #existinphotos #ramonailie #sedintafoto #sedintafototimisoara #studiofototimisoara #boudoir #boudoirphotography #sedintafotoboudoir #sensuality #feminity #fotografietimisoara #fotografieportret #portret #portraitofawoman #portrait_vision #powerfulwomen #portraiture #phenomenalwoman #canon #canonportraits #womenempowerment fotograf boudoir timisoara #womenempoweringwomen #feminitate #senzualitate #valentinesday #vday #sfantulvalentin #ziuaindragostitiilor 

Sedinta foto Boudoir Fotograf Boudoir
Sedinta foto Boudoir
Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor