Be You

Proiectul BE YOU - Fotografie Portret  - Emotie si Autenticitate

..in ultimul timp, mi-am dat seama ca pe langa fotografie, partea pe care o iubesc la fel de mult, este conexiunea pe care o am cu fiecare femeie pe care o intalnesc.   Indiferent daca  am petrecut o zi intreaga impreuna sau poate doar o ora, iubesc la fel de mult conexiunea ce se realizeaza intre mine si persoana ce o fotografiez.

Am intalnit femei minunate, cu povesti de viata uimitoare. Am ajutat la cresterea imaginii de sine si la confirmarea sau reconfirmarea frumusetii.

Am inceput proiectul Be You, prin care mi-am aratat, atat mie cat si femeilor pe care le-am fotografiat ca sunt la fel de frumoase cu machiaj minim sau fara machiaj deloc, cu rochii spectaculoase sau doar cu o camasa sau o bluza simpla, coafate sau asa cum poarta parul zi de zi.

One of the most beautiful sounds that I have ever heard is the sound of a beautiful, strong woman's voice once she has discovered her true worth.
She sounds empowered...
She sounds confident...
but most of all...
she sounds free.  Mr. Amari Soul)

Be You

Be You - Fotografie Portret

In septembrie, anul trecut  (2019) , am initiat un nou proiect, Be You - Fotografie Portret  - foarte drag mie, binenteles tot legat de frumusete, de femei si fotografie prin care mi-am pus in gand sa scot in evidenta frumusetea naturala din fiecare femeie.

Femeia autentica, reala, fara machiaj profesional sau coafura sofisticata. Sa scot in evidenta naturalete, emotie, sentimente si acceptarea frumusetii naturale.

Fotografiile sunt alb negru si scot in evidenta doar frumusetea naturala a femeii, nu haine, nu culori, nu machiaj. Senzualitate, feminitate, emotie si iubire de sine.

Inspiratia am primit-o inca din 2017 cand Peter Lindbergh a scos calendarul Pirelli si m-am indragostit de fiecare fotografie si de stilul unic a lui Lindbergh.

Proiectul este Gratuit

Este proiectul meu de suflet si doresc sa-l daruiesc fiecarei femei ce o fotografiez. II daruiesc aceasta experienta si fotografia ce o reprezinta, asa cum este ea,  in acel moment.
Poate emotionata, trista sau fericita, melancolica , increzatoare sau poate foarte emotionata .

Imi propun sa fotografiez 100 femei. La final, voi aseza totul intr-o carte si poate chiar voi organiza o expozitie cu toate fotografiile  Abia astept sa ne revedem acolo! Yeii

#beyou

Detaliile despre acest proiect, Be You, mai multe foto, chiar si un video de prezentare al proiectului, le gasesti  in grupul meu privat de pe facebook.   

https://www.facebook.com/groups/beautyportrait/ 

Vreau sa multumesc fiecareia dintre voi (celor peste 90 femei minunate) pentru ca v-am fotografiat.
Sunt asa bucuroasa ca v-am cunoscut, ca am petrecut putin timp impreuna si ca v-am putut arata cat sunteti de frumoase! Sunteti extraordinare! 

Sunt foarte entuziasmata de acest proiect. 🙂

Scrie-mi daca doresti sa faci parte din acest proiect!  Abia astept sa te cunosc si sa iti arat cat de frumoasa te vad, cu putin sau fara machiaj, cu sau fara coafura. Asa cum esti tu, zi de zi. Autentica. Reala. Minunata.

Cu mult drag,
Ramona

Be You - Fotografie Portret

  #nomakeup #beautyportrait #existinphotos #ramonailie #sedintafoto #sedintafototimisoara #studiofototimisoara #fotografietimisoara #fotografieportret #portret #portraitofawoman #portrait_vision #powerfulwomen #portraiture #phenomenalwoman #canon #canonportraits #womenempowerment #womenempoweringwomen #blackandwhitephotography #blackandwhite #bw #fotografieportret

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANPC

Solutionarea Online a Litigiilor